Logo Mare Nostrum
diverse portretjes

Maandag

Hand die kaarten vasthoudt
Bridgeclub Huiswaard

Bridgeclub Huiswaard (vanaf 19:30uur),Wij zijn een leuke en vooral gezellige bridgeclub, waar zowel de gevorderde als de beginnende bridger zich snel thuis zal voelen. De wekelijkse clubavond is op maandag. We spelen dit seizoen met drie lijnen die naar speelsterkte zijn ingedeeld, zodat ieder op zijn eigen niveau kan spelen. Mare Nostrum is de thuisbasis van Bridgeclub Huiswaard Nieuwe leden zijn van harte welkom! Wilt u meer informatie of wilt u een avond “proefspelen”? www.bridgeclubhuiswaard.nl

Icoontje vrouw in yoga-houding
Yoga Anita Kool

Groepslessen zijn te volgen per yogaseizoen. Van september t/m december, januari t/m maart en april t/m juli. Je kan elk moment instappen en betaalt dan vanaf je eerste les tot eind van het seizoen. Een proefles is altijd gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Yoga Anita Kool.

Icoontje van een hoofd dat bestaat uit puzzelstukjes waarvan er een los laat.
Odensehuis De Mare

Speciaal voor mensen met geheugenklachten en beginnende dementie organiseert wijkcentrum Mare Nostrum vanaf 3 april elke maandag van 10.30 - 13.00 uur. Een leuk moment om elkaar te ontmoeten en samen plezier te hebben. Deelname is gratis, een indicatie is niet nodig. Mantelzorgers en begeleiders zijn van harte welkom! 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rina Smorenberg, sociaal-cultureel werker

Logo van Yin Yang Balance
Tao Tai Qi Gong (door Ludwig Schutte)

Het woord Qigong bestaat uit de woorden Qi en Gong. Qi betekent vitaliteit energie en levenskracht. Gong betekent oefenen, ontwikkelen, verfijnen…. Gecombineerd betekent Qigong dus het ontwikkelen en verfijnen van iemands vitaliteit of levenskracht door oefening. De Chinezen geloven dat het eerste mechanisme dat wordt gestart door de uitoefening van Qigong het uitbalanceren en vermeerderen van de natuurlijke genezende bronnen in het menselijk systeem is. De rustige, ritmische bewegingen van Qigong verminderen stress, vergroten uithoudingsvermogen, verhogen vitaliteit en verbeteren het immuunsysteem. Lees hier alles over de Qi Qi Gong-lessen.