Activiteiten op maandag

Yoga Anita Kool

Groepslessen zijn te volgen per yogaseizoen. Van september t/m december, januari t/m maart en april t/m juli. Je kan elk moment instappen en betaalt dan vanaf je eerste les tot eind van het seizoen. Een proefles is altijd gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Yoga Anita Kool.

Dansschool The A. Family

Wedstrijdtraining en Recreatielessen,verschillende urban stijlen, leeftijdscategorieën en niveaus. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van A. Family

Tao Tai Qi Gong (door Ludwig Schutte)


 logo Tao Tai Qi Gong

Het woord Qigong bestaat uit de woorden Qi en Gong. Qi betekent vitaliteit energie en levenskracht. Gong betekent oefenen, ontwikkelen, verfijnen…. Gecombineerd betekent Qigong dus het ontwikkelen en verfijnen van iemands vitaliteit of levenskracht door oefening. De Chinezen geloven dat het eerste mechanisme dat wordt gestart door de uitoefening van Qigong het uitbalanceren en vermeerderen van de natuurlijke genezende bronnen in het menselijk systeem is. De rustige, ritmische bewegingen van Qigong verminderen stress, vergroten uithoudingsvermogen, verhogen vitaliteit en verbeteren het immuunsysteem. Lees hier alles over de Qi Qi Gong-lessen.